Dynamo United » Futsal Ottelut  

Futsal ottelut 2014-2015: Dynamo United

SPL:n Tampereen piiri - RESULTCODE - Futsal nelonen


Otteluraportit


02.11. Dynamo UTD - FC Sorpa 1 - 2

Kausi alkoi osallistujaennätyksellä, koskaan ennen ei olla päästy pelaamaan kolmella kentällisellä. Mukaan oli myös saatu uusia naamoja, eli kausi pääsi alkamaan vauhdikkaasti. Hieno homma!

Itse peli alkoi varovaisesti tunnustellen, molemmilla puolilla oli todella tiukka puolustuspakka kasassa, jota oli vaikea murtaa. Dynamo sai jokusen erinomaisen paikan avattua, mutta vielä ei ollut aika avata maalihanoja. Uhrautuva dynamopuolustus esti muutamat pahat Sorpan paikat, ja Valtteri poimi loput. Puoliajalle siis 0-0 tilanteessa.

Toinen puoliaika jatkui samoissa merkeissä kuin eka, tiukka puolustusmuuri esti paikat molemmin puolin. Harmillisesti 4 minsan kohdilla yksi 2 metristä saatu paikka Sorpalle johti maaliin, vaikka Valtterikin oli lähellä sen torjua. Tämän jälkeen jatkettiin myllytystä, mutta palloa ei vaan saatu tolppien väliin, ja jos saatiinkin niin vastapuolen veskari sai jonkun osan väliin.

16 minuutin tienoilla Sorpan kulma johti toiseen maaliin, melkoisen painimisen jälkeen se oli sorpalaisen jalka joka ehti ekana sohimaan pomppupallon sisään. Tästä ei lannistuttu, vaan heti seuraavasta hyökkäyksestä Kaitsu avasi Dynamon maalihanat Juuson syötöstä. Hieno sijoitus takatolpan kautta sisään.

19 minuutin kohdalla päästiin vielä koettamaan kymmenestä metristä Sorpan virhetilin täytyttyä, mutta tällä kertaa ei mennyt sisään. Viimeinen loppukiri jäi vähän torsoksi ja lopputulokseksi jäi voimaan 1-2.

Vaikka tällä kertaa ei maalihanoja oikein saatu auki, niin pelissä oli paljon hyviä elementtejä. Valmennusjohdon peräänkuuluttama tiukka puolustuskuri piti loppuun asti, joka sitten tietty vähän verotti maalipaikkoja. Eipä se mitään, jokainen kuitenkin vielä vähän haki pelituntumaa. Tällä peli-innolla kun jatketaan niin eiköhän hanat vielä aukea ja maaliverkot ala soimaan toisessakin päässä.

Pisteet:
Kaitsu 1+0
Juuso 0+1

Paikalla:
Hannu, Mononen, Tintti, JG, Sironen, Vesku, Janppa, Kannosto, Juuso, Kaitsu, Sepi, Ville ja Salonen


02.11. I-Kissat - Dynamo UTD 0 - 6

Tappioon jäljiltä Dynamon odotukset eivät olleet kovin korkealla kun vastaan asettui I-Kissat. Lähtökohdista 'eikai meillä mitään saumaa oo' päädyttiin Dynamon 6-0 voittoon. Valtterille nollapeli, jokunen asiallinen torjunta (mm. yksi torjuttu lyhyt rankkari), kurinalaista puolustusta ja parit maalit toiseen päähän oli ottelun pääkohdat. Tästä on hyvä jatkaa.

Pisteet:
Vesku 1+0
Hannu 1+1
Sironen 3+0
Elonen 0+1
Salonen 0+2
Juuso 1+0

Paikalla:
Hannu, Mononen, Tintti, Elonen, Sironen, Vesku, Janppa, Kannosto, Juuso, Kaitsu, Sepi, Salonen


16.11 Dynamo UTD - Apassit 7 - 2

22.11 Fenix FT - Dynamo UTD 5 - 2

07.12 Dynamo UTD - KylVe Tiikeri 1 - 4

14.12 NePa Obuhov - Dynamo UTD 6 - 3

21.12 Dynamo UTD - Valo 4 - 6

10.01 FC SorPa - Dynamo UTD 8 - 3

18.01 Dynamo UTD - I-Kissat 3 - 8

28.01 Apassit - Dynamo UTD 2 - 7

01.02 Dynamo UTD - Fenix FT 3 - 13

15.02 KylVe Tiikeri - Dynamo UTD 3 - 1

22.02 Dynamo UTD - NePa Obuhov 2 - 6

06.03 Valo - Dynamo UTD 11 - 3