Dynamo United » Dynamo United - Kauden avajaissauna 2009  

Dynamo United - Kauden päätössauna 2009

Kesäkauden 2009 päättäjäissaunatilaisuus järjestettiin saunamajuri Janpan toimesta Blebeijikerhon kerhotiloissa. Olosuhteet olivat vallan mainiot ja osallistujiakin oli parhaimmillaan noin 15. Itse tilaisuus aloitettiin DUTD:n syyskokouksella, jonka jälkeen siirryttiin futiskauden palkintoihin, sian syöntiin ja saunomiseen.

Erikoista saunaillassa oli se, ettei paikalla nähty yhtään Laurilaa tai Pietilää...

 
(kuvien laadusta saadaan kiittää saksalaista linssinviilaajaa zeissia ja JG:tä).kliffat pilleet (klo 17:15)

Futis 2009 Pistepörssi

1. Jussi Vakkilainen (7+6) 11 ottelua
2. Hannu Hartman (6+4) 13 ottelua
3. Mikko Sironen (1+9) 14 otteluaPJ Hannu luovuttaa pistepörssin voittajalle J. Vakkilaiselle kiertopytyn.
Lisäpalkintona Jussille taisi olla pullollinen alkon hienointa shampanjaa.Pörssin kakkossijasta Hannu pokkasi pikkupullon jaffaa.

Tässä välissä Mikko pokkasi kolmossijasta pullon kolmosta.Vuoden dynamo 2009:

Edellisvuoden dynamo mösjöö Tiainen oli suorittanut perinteitä vaalien kyselyn vuoden 2009 dynamolaisesta. Tintti oli tehnyt huiman powerpoint esityksen, jossa pisteet napsuivat miesten tilille euroviisutyyliin. Fanfaarien soidessa lopputulos näytti seuraavalta:

1. Matti Tiainen
2. Petja Venäläinen Hannu Hartman
3. Mikko Sironen
4. Petja VenäläinenMatti pokkasi vuoden dynamolainen pystin toisen kerran peräkkäin. Tässä tehtiinkin historiaa, sillä kukaan ei ole voittanut ko. pokaalia kahta kertaa.

Hartmannin hannu pokkasi tässä välissä kakkostilastaan jotain, mutta koska pöytäkirjaan ei ollut merkitty mitä, jää se tässä epäselväksiMikko oli kolmas ja sai sivurajaheittoon sopivat hansikkaat.Petja olikin neljäs.Dynamon talousosasto oli heltynyt ja petja sai uudet hanskat, jotka olivatkin sitten leikattu rikki. Nämähän sopivat niin pilkille kuin futsalkentällekkin.Dynamoyksi + Pörssiyksi + kivat kannut + skumpat -> kiertoon.Sikapörssin voittaja Sironen oli tuonut paikalle jälleen kerran sikaa. HK:n luuttoman juhlakinkun. Tänä vuonna ykkössija heltesi neljällä keltaisella, mikä kuvaa miesten rauhoittumista tai sitten jotain ihan jotain muuta.

Sitten APa iski kiinni kinkkuun.


Takaisin » Tiedotteet ja Tapahtumat